fredag 1 april 2011

FREDAG :-)

Tadaa it's friday again :-) Va skönt!! Nu blir det att bege sig till vårdcentralen, dags för stavgång i regnet, det ser ut som det duggregnar... Sen är det föreläsning och vad mer passande kunde det vara än att det handlar om just - stress!! Undra hur många gånger hjärtat kommer hugga till för att det tar åt sig av vad han säger? Å så lär det väl komma hur farligt det är.... Men va ska jag göra när väl hjärtat rusar upp och det är omöjligt att stoppa det?
Jag har fått en annan stressfaktor på mig med, jag har en alldeles för ärlig dotter!! Eller är det hon som fått en sne synvinkel nånstans!!
Iallafall, efter föreläsningen så är det träning hos sjukgymnasten 45 minuter och sen avslappning. Sist somnade jag ju och det är så det blir när jag slappnar av. Vi skulle öva på avslappning nu tills nästa vecka och jag sa direkt att om jag har tid med det så kommer jag somna. A, men det är kanske det du behöver, fick jag till svar. Jo, det kan ju faktiskt stämma...

När de här mötena på vårdcentralen är över brukar jag va helt slut i huvudet. Det är så mycket information och känslor. Å i eftermiddag när jag hämtat barnen tar vi helg direkt!! På kvällen tar vi godisskåpsrensning. Lådan är ju uppställd så högt upp (bara för att jag inte ska gå och nalla hela tiden) och tar vi väl ner den så plockar vi ut det godaste och sen säckar vi ihop!! Jag ska inte äta massa godis egentligen, jag blir så fruktansvärt trött av socker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥