måndag 12 december 2011

SHOPPING

Hujedamig för att förstå sig på deras regler och lagar. Fick förklarat för mig igår att jag skulle gå till "övergångsstället" som inte ser ut som något övergångsställe. Det är raka linjer dragna över vägen och där ska man gå. Jag hittade en knapp som det stod att jag kulle trycka på men det hände inte så mkt. Framförmig stod en skylt med en överstruken gubbe på. Så jag förstod ju inte hur jag skulle trycka på knappen där och ändå inte få gå över vägen. Jag stod och väntade på att kunna springa över iallafall men det kom ju bilar heeeeela tiden!! Jag försökte flera ggr och smsade Joppe som satt i möte. Till sluuuut kom det en tant som gick över från andra sidan vägen. Så då tog jag mig över dit fast där gick jag bara över. Så ställde jag mig på den sidan och så kollade jag in skylten som ibland blinkade och ibland va still mm. Tillslutkom jag över. Men jag tror jag gick mot skylten jag inte fick. Men det förstod jag ju inte förrens när jag gick hem igen haha. Jag va nära att vända och gå hem igen men som tur va så gav jag mig inte. Gick in i gallerian och kollade lite. Så kom jag in i en skoaffär och där kunde jag varit hur länge som helst kändes det som...
Kom ut med dom här lådorna till mina barn :-) Jag kunde inte motstå. Ett par champion för under 20 dollar stycket. Jag testade med ett par svarta med knallblå sula de va riktigt snygga men passade dessvärre inte mina fötter. Men va gör det, ikväll ska vi ju på outleten och där finns mer skor!! Om inte annat fanns det fler skoaffärer i gallerian. Jag gick in i en affär med snygga kläder men jag hatar folk som flyger på en och ska tjabba, fan låt mig handla i fred. Men då sa han ju nåt och jag svarade tydligen helt galet för han sa att det inte va det han sa. Ne, men jag förstår inte dig, sa jag. (han pratade ju så fort, som alla gör här) Så frågade han va jag kom ifrån, då blev det bara sweden till svar sen gick jag...

Jag va inne i några affärer till och kollade. Å hittade de här;
Jag hade läst innan att de skulle va billiga här så de skulle jag bara ha!! Å de va billiga. En liter schampo här kostade ju inte va 300ml gör hemma.... Så det blev schampo, balsam och hårinpackning.

Väl hemma igen så va städerskan här och hon frågade något och jag sa bara ja. Då började hon att dammsuga, det hade hon ju inte behövt stackarn. Kände mig som en jävla bitch efteråt när jag bara sa JA haha.
Nu tror jag minsann att jag ska krypa ner under täcket och värma mig. Läsa lite och bara koppla av.

Update; Jag va tvungen att kolla efter, för 700:- har jag fått två par skor till barnen + schampo, balsam och inpackning..... Billigt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥