måndag 8 april 2019

NY ALTAN OCH KANINBUR

Nu har jag precis lagt på en sheetmask och krupit upp i soffan och ska passa på att skriva lite innan det är Bonusfamiljen. Passa på att vila min onda rygg herregud så den värker men det är väl en nerv i kläm.

Strax innan helgen fick mannen för sig att ta tag i altanen, vi fick ju ta bort halva golvet när vi fick gräva ny brunn för den gamla låg under altanen... Vi har saknat att kunna sitta där ute men nu är det klart! Vi har en altan igen🙂 28 kvadrat är där så vi funderar på att ta upp vårat stooora bord och ha där ute så får alla plats när vi ska fira Thea i maj.
När han ändå var i farten så byggde han ny kaninbur med.
 Dom har grindar från hundgården så de fick en rejäl rastgård och sen har de gott om plats inne. Den ska isoleras till hösten så här har dom det bra🙂
När jag tittade till dom här tjejerna i morse så hade dom besök utanför, där satt en brun kanin jämte dom och jag antar att det är vår hane som rymde förra året. Det var den kaninungen jag skulle ge bort men den rymde dagen innan.

Igår var mannens syster och lilla dotter på 5 månader här och Tuva satt och berättade för henne hur de skulle leka kurragömma när hon blir äldre. Så gulligt.

2 kommentarer:

  1. Söta kaninerna är,ja men då vet du att den andre söte kaninen lever och kommer och hälsar på. Jättefin bur och så stor plats härliga skutt förstår jag.
    Vilka fina dagar vi har men ser att på onsdag kan det bli snö, haha dock plus så det lär töa i samma sekund som det landar, ja det är aprilväder onekligen.
    Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var ju 3 killar som rymde och 2 av dom har varit här och hälsat på så ibland får vi se livstecken ;-) + att de märker revir hos honorna.
      Ja det kom lite snöblandat regn imorse men nästa vecka ska det bli varmt igen. Det är ju soligt men bara 6-7 grader.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥