måndag 14 oktober 2019

FÖDELSEDAGSBARN OCH KANINER

Heeej, jag har saknat att skriva men prioriterar lite annat just nu🙂
I lördags var vi hos jobbarkompisen/vännerna i Markaryd och umgicks. Vi käkade middag, ute och gick och så klippte hon av minst 1dm på mitt hår. Sååå skönt! I oktober förra året klippte hon av minst 2dm så det växer som ogräs.
Igår hade vi kalas för de små barnen, Tuva fyllde 5 förra veckan och Oliver fyller 2 imorn. Så de är ju inte jättesmå haha. När Oliver öppnade sitt första paket som innehöll en liten traktor så ville han inte ha mer paket. Efter ett tag öppnade han ett till och då fanns där en sopbil sen puttade han undan resten av paketet, han va nöjd!
I det största paketet fanns en traktor med släp så ni kan ju gissa att den behövde service på en gång😉
Svägerskan är ju fenomenal på att göra tårtor! Å dom är ju inte bara snyggt gjorda utan grymt goda med.

Åh, ni vet ju sån tur vi har med våra kaniner... Sist Kajsa rymde och fick sina ungar skulle vi ju spara 2 hanar och göra oss av med honorna bara det att alla ungarna va honor. Vi hade ju alla kvar men så rensade jag burarna förra veckan och glömde stänga den ena riktigt, den buren med 4 kaniner i.... Så nu har vi en unge kvar där medans Kajsa bor vid kyrkfolket men hälsar på här varje morgon, jag kunde kört över henne imorse men jag hade inte hjärta till det även vi har pratat om att ta bort henne. Den ena ungen har flyttat 1km iväg för den höll jag på att köra på nu när vi körde hem från simskolan. Men iallafall, nu har vi ju skaffat oss de där små hanarna så nu måste vi bli av med honorna!
Har ni sett så sött? Tuva har fått lille Blixten att somna på rygg❤
De är de mjukaste kaniner jag klappat, renrasiga och så jädrans mysiga! Händer det något med dessa kaniner ska jag inte ha en kanin till i huset!
Jag har denna svart-vita om någon vill ha en liten tjej.

2 kommentarer:

  1. Grattis till Oliver redan två år, så snabbt tiden den går, barn är roliga de behöver inte så mycket i presenter när de fastnat för en sak så härligt. Åh vilka gulliga kaniner. Gör det nåt om kaninen bor utomhus den klarar ju sig och nä det är synd och ta bort henne. Barn och djur är underbart.
    Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä det är skönt så länge de inte "kräver" en massa i födelsedagspresent ;)
      Nja vi kommer ju föröka hela skogen med våra kaniner... Där är ju iallafall 6 som har smitit nu fast jag har bara sett 3 av dom. Men Kajsa är så mysig så hon får gärna bo här ute. Vi ser ju att hon är vår iallafall, svart, vit och grå :)

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥