torsdag 17 oktober 2019

LEDIG DAG

Idag hade jag min lediga dag så jag har passat på att städa och träna medans barnen sov/lekte. Skulle åkt ut till N men det blev för sent så ska göra det i helgen istället.
När mannen kom hem så stack jag till gymmet och det var rejält svettigt!
Igår när jag och barnen va ute och cyklade så pratade vi med polisen och de hade sett 2 älgar när de jagade här i måndags och jag såg att vi haft älg på baksidan. När jag och Tuva va ute efter en timme, hon cyklade och jag joggade, då kommer de 2 älgarna och springer över vägen framför oss🙂 3e gången på 6år som jag ser älg här ute så det är inte ofta. Tuva tyckte det va spännande för det va hennes 1a gång som hon såg älg så här, hon har ju bara sett de på ett släp under älgjakten innan.

Härligt med fredag imorn även om det känns som det bara finns måndag fredag och söndag på en vecka för det går ju så fort. Till och med Tuva sa idag att det går fort tills det blir fredag igen. I helgen ska vi ha vänner här, de små barnens gudföräldrar, så det är sista firandet nu. Det är älgjakt, fotboll, gympa mm så denna helgen kommer bara swisha förbi....som alla andra.

1 kommentar:

Tack för att du lämnar ett avstamp♥