fredag 27 mars 2020

HÄRLIGA VÅR

Alltså jag kan inte få nog av detta härliga väder🌞 Jag har slutat tidigt nu ett par dagar men har erbjudit mig att stanna för det saknas personal men det saknas ju barn med så behovet har inte funnits. Så jag och de små är ute och njuter av vädret, cyklar. pysslar med djuren, Tuva övar på att åka rullskridskor, fikar och bara ha det härligt. Älskar våren! 

Denna helgen hade vi skaffat barnvakt och skulle gjort något själva jag och mannen, första planen var att åka till Tyskland och sen va vi inne på att åka till Växjö med vänner för att gå ut och äta. Tror aldrig vi skaffat barnvakt så här för en helg för att bara göra något själva och jag är inte mycket för att lämna bort barnen och uppenbarligen va det inte meningen att vi skulle göra det nu heller😉 Nu har vi en oplanerad helg framför oss och det är sååå skönt! Det blir väl skogen och passa på att grilla korv där till lunch. Sånt älskar vi🙂
Jag har även avbokat hotellrummen i Örebro i påsk men det är inget att deppa över.

1 kommentar:

  1. Härligt väder håller med dig, våren är så fin och allt börjar knoppas. Många som får ändra sina planer, vi får hoppas att det inte dröjer så länge tills det kan lägga sig och allt kan gå tillbaka till det mer normala, mycket begränsningar. Hoppas inte det sprider sig för mycket, gäller att lyssna och faktiskt bry sig.
    Ha en fin helg/MH

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥