måndag 2 mars 2020

VÅRMÅNAD

Måndag igen och dagen började med utbildning i Osby och sen tog jag lite vab för jag fick en läkartid till Tuva då hon har klagat på ont i magen i över 1 vecka, ringde redan förra veckan men vi skulle avvakta men idag tog de flera rör med blod bland annat.
Nu är det mars hörrni! Det betyder ju att det är vår va ;) Pappas sambo skickade en bild till mig idag på en rabatt från Lund och där var det ju mycket blommor uppe! Jag har sett att våra påskliljor är uppe men de har inte slagit ut än.
När det va fettisdagen så köpte jag hem semlor till familjen och båda små älskade det! Så nu fick Tuva sätta ihop egna till oss i helgen. Oliver gillade köpta bättre men jag äter vilket som haha.
Nu har jag dock bestämt mig för att mars ska bli lite nyttigare för min del. Jag ska försöka avstå från godis, chips och läsk och så ska jag öppna upp mitt konto hos mammafitness men bara för att få träningspass till gymmet. Jag har ju pausat det i snart 1 år men jag har en månad kvar att utnyttja så det är bäst att få nya pass + fråga så många frågor jag kan komma på innan jag ska stå helt på egna ben. Jag har enbart kört hemmaträning där innan så det har hänt en hel del sen jag pausade abonnemanget.
Har ni sett så söta? Sixten fick sitta ute i gräset medans vi rensade hans bur och Sune tyckte det va jättespännande att hitta en kompis att pussas med❤ Om ett par månader hade han väl rivit "locket" och jagat iväg kaninen...

2 kommentarer:

  1. Åh stackars Tuva är hon möjligtvis laktos eller glutenintollerant? Ont i magen som är så jobbigt hoppas hon snart är pigg igen.
    Dessa underbara djur visst är det fantastiskt. Ja nu är det snart vår, våra påskliljor blommar snart det är tidigt.
    Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förmodligen, eller förhoppningsvis, urinvägsinfektion och jag hoppas få veta idag.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥