måndag 25 maj 2020

BEHOV AV NYA JAKTBYXOR

För nån vecka sedan sköt mannen ett vildsvin så nu är frysen påfylld igen med lite nytt kött så jag hoppas värmen kommer tillbaks snart för det är ju lite trevligare att grilla då. Vilket är ert favoritkött? Jag gillar björnburgare annars är nog dovhjort det godaste jag har ätit. Vi äter nog mest hjort och vildsvin skulle jag tro.
I helgen va mannen inne i jaktbutik och jag skulle in och testa nya byxor tänkte jag men när det är som det är skulle vi gå in en i taget och den andra vara ute med barnen och leka och när det var min tur att gå in så kände jag bara "nä, jag kollar nätet istället". Tur för mig för jag är inte mkt för att prova kläder i affärer utan beställer helst hem.
Nu har jag suttit lite och tittat på jaktkläder hos PNjakt och det är framförallt ett par slitstarka byxor jag skulle vilja ha för alla björnbärsbuskar nere i Skåne.

 






Det fanns lite att välja på så jag ska nog beställa hem ett par och testa det är ju ändå ett tag kvar tills jaktsäsongen börjar... Jag gillar nog de längst ner till vänster mest😊 Bara de tål vind, vatten och kyla (och björnbär!) så är jag nöjd haha.

1 kommentar:

Tack för att du lämnar ett avstamp♥