lördag 23 maj 2020

DAGVILL

Go kväll, är lite dagvill här med långledig familj och sjukskriven själv.
Jag är sååå glad att mannen hittade en uppskrivningstid till Thea nästa vecka för hon hade sin moppekurs nu i veckan, annars hade vi tid i Karlshamn i slutet på juni men nu kör han henne till Karlskrona för där fanns en tid. Hoppas hoppas hon klarar det🙂

Igår var vi och fikade hos en jobbarkompis till mig, satt ute i blåsten och huttrade. De hade fått kaninungar och de är ju så söta!!
Samma ras som våran Sixten. På tal om kaniner så har våran Kajsa överlevt i det fria länge nu och hon har 2 kaniner som hon är med här ute andra sidan vägen varje dag. Kajsa ser vi ju för hon är vit/grå men de andra är viltgrå.

Idag la mannen ett rävspår till Sune och han var verkligen duktig på att spåra upp den. Findus va tvungen att följa med och kolla varför Sune skällde hela tiden😉
Jag har köpt nya löparskor som jag invigde med milen idag. Det hjälper ju inte mot huvudvärken men jag kopplar bort den för stunden iallafall. Jag har köpt en blodtrycksmätare och trycket är helt perfekt nu med mer medicin🙂 På onsdag ska jag tillbaks till jobbet så får vi se hur det går då. Hoppas hoppas det funkar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥