lördag 16 maj 2020

SJUKHUSET IGEN

Helg igen och jag har varit hemma hela veckan och vilat för att att se om huvudvärken ville försvinna men det hjälper inte så på måndag blir det jobb igen🙂
Jag var på vårdcentralen i tisdags igen och fick nog den bästa läkaren jag nånsin haft. Blodtrycket var fortfarande högt och huvudvärken ger ju sig inte. Jag fick åka vidare till Växjö igen för hjärnröntgen och vidare in på akuten. Jag fick veta att jag har en cysta i hjärnan men de tror inte att den är farlig. Men denna upptäcktes på en röntgen redan 2011 men INGEN har sagt något om det förut!! Den hade ju växt och bilderna ska skickas till Lund så får neurologen där avgöra om de ska göra något åt den. Jag vet inte om det är den som orsakar huvudvärken... Jag fick ytterligare en blodtrycksmedicin och tabletter med morfin i. Rätt kul att de sa att man kan bli beroende av dom så man inte kan ta för många. Jag fick ta 8 om dagen och fick många paket på receptet😂
Det är inget jag kommer fortsätta med för jag har testat och det hjälper inte, det enda är att jag sov väldigt gott på de för jag testade på kvällen. En tog jag på eftermiddagen och jag skulle ju aldrig kunna köra bil på de för jag blev ju alldeles konstig.... Inget för mig med andra ord.
Rätt trött på de där sjukhussängarna😂
 Jag tog med mig Sune ut till skogen en dag när jag skulle fylla på majs i åteln (inatt sköts grisen!)
Nu väntar jag på att mannen ska vakna för jag hade tänkt ut och springa en sväng nu på morgonen. Vi ska till tippen, Max ska tälta inatt och svägerskan och lilltjejen kommer idag.

3 kommentarer:

  1. Inget vidare för dig med huvudvärken men hänger inte högt blodtryck och huvudvärk ihop?
    Får hoppas att de kan få cystan att krympa, så du slipper åtgärda det men behövs det går det säkert bra, kunskap de har läkarna. Men är det så bra att du motionerra så mycket tror du? kanske inte springa så mycket utan ta skönare promenader, vet ju att du skriver du mår bra att att springa.
    Åh tälta det är nog rätt svalt, värmen ska den inte snart komma tro längtar så till den men vi behöver å andra sidan regn också.
    Krya på dig och Kram/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om man skulle få huvudvärk av blodtrycket skulle det vara jättehögt sa de men det va ju rätt högt. Sen har jag haft det förut så jag HOPPAS det ska försvinna nu med mer blodtrycksmedicin.
      De sägs ju att bästa medicinen är motion och de ha inte sagt något annat.... De vet att jag springer.
      Ja nu vill jag med ha värme men här öser regnet ner...

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥