söndag 26 december 2021

GOD FORTSÄTTNING PÅ JULEN 2021

God fortsättning på julen, hoppas ni haft en lugn och skön jul. Det tycker jag att vi har haft, julaftonsmorgon började med en löprunda för mig och Max, 9,5km tog vi innan det var dags att förbereda. Skönt men det blåste kallt och snöade på det. Vi mötte saltbilen men han var snäll och stannade när vi sprang förbi.

Vi plockade upp ett extra bord och stolar från källaren så alla skulle få plats, det var svärföräldrarna och svägerskan med familj som kom. Vi åt julbord innan Kalle Anka och efter Kalle så brukar tomten titta förbi så fort det blir mörkare. 

Jag fick bla ett nytt underställ som jag önskat mig och så fick jag en löparjacka med reflex så jag är såå nöjd! Jag testade kläderna igår på en löprunda och de funkade bra i kylan. Det är såååå kallt nu ju och idag är mannen och Max ute på jakt. De var några stycken som skulle ut idag men det är ju himla fint med blå himmel och sol men -10 brrrr.

Vi är inne tills något tvingar oss ut idag, typ som att kaninernas vatten har tinat klart och de ska få nytt. Lägga ut lite morötter till rådjuren och sånt där. Barnen vill åka pulka efter Olivers 4-hjulning men det får bli lite varmare först.

Hur har din jul varit?



2 kommentarer:

  1. God fortsättning till er också. Julen har varit lugnt och skön vitt och vackert men fy vad jag har ont i kroppen tål inte kylan får hålla mig inomhus. Fina julklappar du fick superbra med sådant som man behöver. Tomten ser snäll ut hoppas barnen tyckte om det som fanns i paketerna.
    Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu får vi hoppas på snabb vår så dina leder mår bättre :)
      Ja det var en snäll tomte och barnen var jättenöjda

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥