fredag 3 december 2021

VINTERLAND

Hujedamig sån vinter vi fick, både bitande kallt med -13 och en massa snö. Men visst blev det ljust och fint ute🙂

Så här mycket kom det natten till igår och då hade vi redan någon dm sedan innan. Jag har skottat lite vid soptunnorna och postlådan sen har grannen tagit gårdsplanen med traktorn. 

Vi har varit ute och barnen har åkt snowracer. Perfekt vabbväder måste jag säga! Jag och Oliver har varit hemma denna veckan och när vi har varit inne så har jag rensat skafferiet, sopskåpen och ett par andra skåp i köket och jag har slängt en heeeel del! Skönt att få väck en massa skit och vi kan se vad vi har.

Barnen fick kinderäggs-kalender av sin farmor och den är morgonens höjdpunkt tillsammans med julkalendern på tv.

Tidigare i veckan hade vi vår årsdag men virrig som jag är var jag helt inne på fel dag och det en dag för sent, jag måste ju erkänna att jag blev lite ledsen när jag kom på att det var fel, vad händer? Jag som alltid haft telefonnummer, födelsedagar och andra dagar i minnet kommer numer inte ens ihåg vad jag åt igår…
Jag gjorde ju min hjärnröntgen förra veckan och när jag läste svaret på 1177 så fattade jag ingenting, ringde vårdcentralen och fick en tid till FaceTime. Det kostade 100 spänn att veta att den doktorn inte var någon neurolog så han visste inte heller vad det stod så han skickade en remiss till en neurolog som ska ringa och förklara. Jahapp inget klokare här inte.
Dagens träning blev 6km med denna gossen på snowracer och sen 7 snabba intervaller på bandet när jag ändå va svettig😅 När vi kom hem så frös han och satte sig under täcket;
Nu tar vi helg och hoppas på en veckas jobb från och med måndag för snart har vi ju jullov🙂





2 kommentarer:

  1. Snö är vackert när det ligger stilla, sällan på Österlen dock. Ah man kan glömma en dag det är inte hela världen kommer fler årsdagar för er, grattis i efterskott. Var ju inget vidare att inte få besked anväde de termer som du inte förstod på din sida? Den operationen du gjorde är det nåt som kan återkomma och får göras om kanske, det hoppas vi inte på. Du jobbar mycket har hem och barn och har inte du migrän ovanpå det. Ha i alla fall en fin andra advent och njut av snön innan den töar igen. Kram/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä nere hos er ligger väl snön mest i drivor när den väl kommer...
      Ja de hade så konstiga ord så jag förstod ingenting men det gjorde ju inte doktorn som ringde heller så han skickade en remiss till en neurolog som ska ringa och förklara.
      Cystan är kvar men inte hela, det var alltid en risk att ta bort så de tog bort så mkt som de kunde men det visste jag inte heller för doktorn i Lund sa att den punkterades. Den skulle kunna komma tillbaks men det skulle dröja måååånga år, i och med att jag har cystor på njurarna kan det bli så att man får det på andra ställen på kroppen sa de.
      Migrän har jag aldrig haft utan detta är en annan sorts huvudvärk, jag har ju knappt haft huvudvärk ens innan utan detta kom ju i mars förra året.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥