torsdag 2 december 2021

LET IT SNOW

Så här såg det ut i tisdags när jag tittade ut, det hade börjat snöa och jäklar vad det snöade sen! En liten stund senare såg det ut så här på altantaket:

Det snöade i flera timmar och vi har ju tur som har världens bästa granne som ringde redan igår och sa att han kommer till oss idag och skottar. 
När vi hämtat hem Tuva från skolan satte barnen sig på varsin snowracer sen gick vi. Skogsvägen var oplogad så vi gick en bit sen insåg till och med jag att jag inte skulle orka hela varvet för det var för tungt! Vi vände sen tog vi vår vanliga grusväg istället, inte plogad den heller men där hade iallafall kört bilar innan.
Jag gillar ju när det väl blir snö och kallt men annars när det är regn och blask då har jag funderat både en och många gånger på att man skulle bott i ett annat land på vintern. Jag är ju som sagt född i fel land😉 Somrarna älskar jag och hade gärna haft en liten stuga vid en insjö bland mygg och knott. Nja, inte de små djuren men annars! Men jag tycker det är svårt med mäklare och hitta en som man kan lita på som inte bara kränger för att kränga och tjäna pengar. Vi hade en rätt bra när vi köpte detta huset men jag undrar om han jobbar kvar, han har varit i byn jättelänge så han kanske har pensionerat sig i och för sig... Vill du kolla upp en mäklare och jämföra mäklararvode så kan du göra det kostnadsfritt, du får en offert och kan hitta den bästa mäklaren för dig😊 Det ska vi göra den dagen vi säljer för jag tycker det känns lite lurigt nu för tiden.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥