torsdag 10 februari 2022

BÅDE PRESENTER OCH FAVORITER

Annons för Eleven SE

Jag bara måste tipsa er om lite produkter som jag fullkomligt älskar♥ Vid det här laget borde ni ju veta att jag älskar Rituals speciellt doften från ayurveda. Alltså Ä L S K A R !! Jag har den i alla möjliga krämer och när jag fyllde år så kom min jobbarkompis med en handkräm och en bodykräm. 
Tidigare har jag även fått bodyscrub

Något som jag själv har blivit sugen på att testa är produkter från Indy Beauty, jag har jobbarkompisar som köper de produkterna och är väldigt nöjda. Jag har alltid hört att de ska vara prisvärda så jag tänkte att när jag behöver något nästa gång så ska jag ge det en chans.
I veckan tog min ansiktsrengöring slut så då köpte jag denna rengöringsmousse och den tog verkligen bort allt smink. Nu använder jag bara mascara och kajal men det blev inte svart runt ögonen och jag behövde inte tvätta flera gånger som jag fick göra med den andra rengöringen jag hade. Denna kommer jag fortsätta med! Nu är det 20 - 25% på detta märket här och det är då jag brukar passa på att handla, varför lägga mer pengar än man behöver?
Innan jag visste att jag skulle få min nattmask som jag önskade mig i födelsedag så köpte jag denna fuktbomb så ibland sover jag med denna och ibland med den andra. 

När skulle beställa nattkräm förra veckan så fanns inte den jag beställde. Så i söndags beställde jag 2 för jag tänkte om den ena fortfarande inte fanns, men det gjorde den så nu har jag två😅

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥