söndag 27 februari 2022

KRIG OCH HELGEN SOM GÅTT

Vad fasen ska man säga…. Går det planera framtiden? Mannen sa att vi måste ju planera in semestern, ja när den ska vara men det känns inte som att vi kan planera vad vi ska göra🥲 Vi har ju pratat om grejer vi velat göra men nu vet jag inte om jag vågar boka. Många svordomar åt Putin! 


Jag hade lovat Tuva att skaffa kompostgaller så vi kunde göra en liten hage till Amadeus (Alma var tydligen en han) i rummet för han tog över alltihop innan. 

Han missuppfattade tyvärr tanken med sin nya låda, han såg ut som en snögubbe😅 Tuva borstade av honom men han hoppade i lådan och härjade direkt. 

Tuva har varit sugen på att ta hål i öronen ett tag nu så igår åkte jag in till byn och chansade på att de hade tid. Såååå nöjd!

Sen åkte vi ut till Sofia för en ridtur, tjejerna red varsin häst denna gången och Tuva var ju mer än nöjd för att få rida Criktor. Sen kollade vi mello och tog det lugnt. Vi spelade lite spel med Thea och i fredags sköt mannen ett vildsvin. 

Idag åkte vi ut till min kusin och hans familj för att grilla korv i en kohage🙂 Barnen lekte och det var riktigt härligt väder. Innan vi åkte hem fick vi ju titta på det nyaste tillskottet, en dagsfärsk kalv❤️ 

Nästa måndag börjar löparklubben igen och jag måste ringa vårdcentralen för o se om de kan göra något åt min fot innan dess. Det känns som en kniv sticker rätt igenom vid fotknölen ibland. Jag fick ont i den leden när jag hade Corona och det har inte gått över. Jag testade jogga i fredags men tiden var ju 1 minut längre/kilometer än vad det brukar och så gjorde det sååå ont. Jag ska varken springa eller gå på min rast nu i veckan för det måste gå om! Jag som har min springdag på jobbet på tisdag då jag jobbar länge. Tiiiipiskt!

3 kommentarer:

  1. Så fint ni gjort till kaninen! Och hejja Tuva hästtjejer är det bästa som finns vet ni 😘
    Var rädd om dig min kära vän du har bara 2 fötter ❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag önskar jag med vore en inbiten hästtjej ibland haha
      Ja jag ska kolla upp mina leder imorn, jag vill ju ut och springa....

      Radera
    2. Aldrig för sent att bli 😂😘 bra du kollar dina fotingar ❤️

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥