onsdag 9 februari 2022

DÅ VAR DET MIN TUR

Sådärja, så här länge klarade jag mig från viruset denna gången. Meeen jag var ju iallafall frisk på min födelsedag detta året😅 Jag är bland de sista som får covid på jobbet så snart måtte det väl vara över. Ena barnet här hemma visade positivt igårkväll så vi bestämde att jag skulle vara hemma. Mannen vaknade tiiiidigt imorse och va inom jobbet och hämtade tester och lämnade grejer för han kände sig inte 100 så han väckte mig och sa att jag kunde jobba istället. Jag gjorde ett test ”bara för att” och så va det positivt. Känner lite i halsen men snuva har jag ju året runt för det där jädra nässpraysberoendet jag hade. Nu har jag varit fri från det i 9 månader. 


Åh jag har fått så fina presenter från när jag fyllde år, jag ska visa er sen. Om jag inte blir dålig pang bom så ska jag visa i eftermiddag. Jag ska passa på att gå en lång runda med hundarna idag🙂 Vi är ju hemma några stycken för det är bara en i familjen utan symptom. 


Åh förresten min bil, den blev mer skadad än jag trodde av min lilla avåkning/smäll. Jag fick byta framdäck och hjulen till denna bilen är ju en jädra historia för sig, där lurade nog bilfirman mig. Det kom däckfirman fram till när jag va där i måndags. Iallafall ringde jag försäkringsbolaget och bilen är alldeles för ny för att inte lämna in på en koll så det tog jag tag i igår men det kan ju ta ett tag tills de har tid.

Min lilla tjej i löshår hon fick av en jobbarkompis😅

2 kommentarer:

  1. Många är positiva utan va sjuka, det är ett märkligt virus tyvärr tror jag det kommer fortsätta. Helt plöstligt släppes allt från en dag till en annan, ja vi får väl se vad som händer. Krya på er!
    Ja jag tänkte väl det Tuva har inte så långt hår men om ett antal år kanske/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror med detta virus kommer fortsätta härja bland oss och jag tycker ändå det är lite märkligt att allt släpps upp. Jag kommer fortsätta hålla avstånd och kramas inte gärna.
      Nu hoppas jag inte vi blir så sjuka denna gången heller men man vet ju aldrig....
      Ja mrn visst passar hon i långt hår :)

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥