söndag 6 februari 2022

PIIIIIP PÅ DATORER! RIDNING, VÄNNER OCH TRÄNING

Äntligen kan jag sätta mig, hatar hatar HATAR datorer och teknik och så skulle jag skriva ihop en ansökan som skulle se någorlunda anständig ut men det gick sådär. Jaja nu är den inskickad och jag kan inte göra mer.

Igår var Tuva och red i Uthövdan och Oliver var med och lekte med deras gosse som är lika gammal. De hade jätteroligt och var inte så sugen på att följa med hem. De kan ju absolut leka fler gånger då🙂

Nästa gång vi kommer ska båda tjejerna få rida samtidigt så då blir det varsin häst. Tuva vill ju gärna upp på de största🙈
Igårkväll kom Loshultarna på besök, go mat, ett glas rosé och kortspel. Tuva kollade på Melodifestivalen och där var ju 2 vi kände igen, Malou då som bor vid pappa och hans sambo sen trummisen i Danne Stråhed jagar vi älg med.

Idag var vi ute vid åteln och grillade korv och lekte i skogen sen flyttade vi åteln till ett annat ställe. När vi körde hem så hoppade jag av och sprang 12 km hem. Tur det hade slutat snöa för det vräkte ner precis innan.
Jag har anmält mig till löparklubben nu igen när jakten är slut. Börjar i mars och håller på 12v. Det är ju livepass på lördagar och de vill jag ju inte missa men nu är det varken jakt eller ridskola på lördagar längre.
Nääää nu ska jag lägga mig, datorn tog kål på min energi🙈


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥