onsdag 2 mars 2022

STALLET, SEMLOR OCH SJUKGYMNASTEN

Onsdag = stallet, barnen håller på att tränsa hästarna så vi kan gå till ridhuset snart. Så fint som det varit dessa dagar så har jag ändå underställ och termobyxor på för det svalnar minsann av väldigt fort! Innan vi är färdiga här är ju klockan runt 19. Hem och äta och duscha innan läggdags. 

Igår blev barnen överlyckliga när jag kom hem med semlor när vår APT va slut, Oliver dök på sitt ”lock” direkt🙂
I morse var jag hos sjukgymnasten som kollade mina leder och rörligheten. Han konstaterade att det var efter Corona men han tyckte som jag, att det va konstigt att det bara är ena benet. Min jobbarkompis hade iaf bägge benen men det gick om på 2 dagar. Vi ska se om det läker fortare med en kur Alvedon på 1 vecka och lite övningar jag ska göra 2 ggr om dagen tills jag ska dit igen om 2v. Det var få övningar (som tur är!) och roliga som underlättar till löpningen med, jag ska använda gummiband så det blir kanon, hoppas jag.

Nu ska jag ner till ridhuset🙂
Idag var det byte av häst så det blev Sippa

2 kommentarer:

  1. Ledvärk kan mycket väl komma efter olika viusar. Jag hade en hemsk influensa för 25 år sen och där efter fick jag tyvärr reumatism om det finns nåt samband ja det är ju frågan? Allt kan triggas med virus och immunförsvaret nersatt kan det mycket väl ha med coronan att göra, krya på dig.
    Åh hål i öronen det är ju stort gjorde jag när jag var tolv år och stolt som en klockarkatt var jag.
    Fin söndag till er/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag hoppas verkligen att jag bir av med det igen bara!! Jag har köpt starkare magnesium och Kalium (tro jag det va) så nu ska jag se om jag märker någon skillnad. När jag sitter ner tex i bilen gör det fruktansvärt ont.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥