söndag 13 mars 2022

BILEN, LÖPNING OCH DÖD

Wohoooo, gissa vem som nästan hoppade jämfota i fredags när de ringde från verkstaden i Växjö och sa att bilen stod på transporten, men det var på håret att den kom med. En liten avåkning som jag inte ens tänkte lämnat in gick på över 35 000 att laga…!! 

När jag hade lämnat barnen hemma med mannen så gick jag och hämtade bilen sen körde jag och Max till Osby för att handla lite och han skulle vara med sina kompisar. Usch vad de börjar bli stora när kompisarna kör EPA och kan hämta och lämna. Men jag är ju rätt orolig när en 15-åring runt i en stor V70 som han både ska parkera och helst inte köra på någon annan när uppmärksamheten kan vara på något heeeelt annat! Tur de bara går i 30 iallafall haha.

Igår var det första livepasset i löparklubben i vårens omgång. Det är alltid intervaller när det är live och jag har ju så *%%|?? ont i mitt ben men höll ut men det straffar ju sig efteråt ändå! Planen är ju att ha rätt mkt vila nu tills nästa livepass men jag vet ju att det klarar jag ju inte i en hel vecka… Jag har tid till sjukgymnasten på onsdag igen så får vi se vad han säger. Märker ingen skillnad åt rätt håll överhuvudtaget så det är ju skit.

På eftermiddagen hade Max match i Växjö så jag lämnade han vid samlingsplatsen sen hämtade jag Tuvas kompis som var här och lekte. Mannen var hos min kusin och hjälpte han med pannan så frun och barnen skulle komma till mig och sova här. På kvällen började vi precis med tacos när de ringde och behövde hjälp med både mat och en nyfödd kalv som inte mådde bra. Vi packade ihop och bytte hus att sova i😅 Vi år tacosen hos dom och så var vi ute i ladugården för att försöka behålla livet i den lilla kalven.

Max och Tuva höll den sällskap och tittade på melodifestivalen.
Tuva hade fått en söt liten kompis. Den åt i flaska men mådde inte alls bra och tyvärr dog den imorse. Jag och Natalie var ute hos den halv 2 inatt och då levde den sen hade hennes man ställt klockan ett par timmar senare och då levde den inte längre🥲 Så sorgligt. Jag började ju gråta igår för jag fixar ju inte det där med sjuka och död och Tuva frågade om jag tycker den är så söt så jag började gråta. Jag anade ju igår att det skulle sluta så här.

Vi åkte hem rätt tidigt idag och har inte gjort jättemånga knop, jag ska krypa ner och läsa lite om ögonen håller uppe. Barnen somnade på ett par sekunder så de va lika trötta de❤️

2 kommentarer:

  1. Ah vilken söt liten kalv har ockå så svårt för de där när djur lämnar oss, små oskyldiga varelser.
    Skulle du inte va lite försiktig med dina leder innan du vet? Inget vidare med ont. Krya på dig/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Han rekommenderade inte att springa men jag är av den sorten att är det något jag INTE ska göra (när det gäller min hälsa) så måste man säga du SKA INTE, om det är något jag ska avstå ifrån. Tyvärr. Jag testade springa igår på rasten men det gick inte, jag kom inte ens 1km, det är tur jag ska dit idag igen.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥