tisdag 1 november 2022

KALAS OCH NY MOBIL

Undra om jag kommer ur sängen imorn - jag har styrketränat! Det kändes ju i ben och lår under tiden så jag undrar hur det känns imorn… 
I söndags var vi i Skåne och firade barnens kusin som fyllt 4, när vi väl fick veta vad hon önskade sig så va det lite tight att beställa något så vi körde till Väla innan kalaset började. Vi köpte presenter till både kusinen och en liten nyfödd.
Sen gick jag inom 3 och kom visst ut med en ny telefon… Vad gör man inte för sina barn, Thea fick min andra och Tuva fick Theas. 
På kalaset fick vi så god mat, kalops hade svägerskan gjort till så mycket folk. De hyr alltid ett ställe där de har sina kalas. Svärföräldrarna har skaffat sig en ny liten hund som var väldigt fin i teckningen. De kör på sina hannoveranska viltspårhundar som är lite speciella men fina.
Efter kalaset körde vi förbi en kompis till mannen för de har fått en liten bebis. Pytteliten och söt❤️ Oliver somnade när vi lämnade kalaset sen sov han ända tills han vaknade på morgonen. Det är hårt med tidsomställningen. 
Barnen har höstlov så de har varit hemma med Thea varsin dag så de får lite ledigt med. Jag hoppas mest på att Oliver ska få lite feber nån dag så jag kan få vabba lite snart, så kanske jag inte ska säga men det var ett tag sen ändå. Lite mysigt med soffhäng och sova mellan varven.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥