måndag 28 november 2022

MIN TUR NU….

I lördags morse åkte vi mot Skåne 05.30 för det va dags för jakt kring Knutstorp. Runt lunch fick jag ont i hela kroppen, tog ett par Alvedon och kämpade vidare. När jakten var slut fick jag skjuts en bit så jag inte behövde vänta på mannen som hjälpte till att hänga upp allt vilt, de sköt 31st både hjort, vildsvin, rådjur och en räv. När vi hämtat Tuva som var hos sin farmor och Oliver som var hos vänner i Loshult så kollade jag febern och den låg på 38.5. Nu är detta 3e dagen med feber och idag har den varit på 39.6. Max hade ju nästan 40 grader och var sjuk förra veckan och nu har jag och Thea det. Oliver hade öroninflammation i andra örat natten till söndag så då sov vi inte igen. 
Igår hade vi adventsfika och varm glögg va riktigt skönt för halsen.
Denna gången ska jag inte stressa tillbaks till jobbet utan nu ska jag bli frisk. Risken är väl att Tuva får det sen så vi kanske tar jullov redan nu🤪 Nä det hoppas jag inte men tiden får utvisa hur detta ska sluta.

2 kommentarer:

  1. Stackars dig Lotte hoppas du snart kryar på dig. Har hört många få snabb feber och heshet. Mysigt med adventsfika. Kram/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag hade hoppats att detta skulle varit snabbt överstökat men jag hoppas jag är frisk till måndag..

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥