fredag 25 november 2022

VECKANS BÄSTA DAG

Ah, äntligen fredag❤️ Jag ska inte stiga upp riktigt än men vaknade 4.30 så jag var väl utvilad då… Denna veckan har gått fort och det har varit fullt upp. Det snöade någon dag men det är ju redan borta.

Jag har kört med jaktbilen för jag har inte fått på mina vinterdäck ännu men idag kommer han som ska byta, han tar min bil till sitt jobb sen byter han när han har tid under dagen. Perfekt lösning😊
Höstens första vab har kommit för min del, lite feber och rosslig så jag var hemma en dag förra veckan sen hade vi tur att ena dagen var Thea ledig och nästa Max så det löste sig bra.
Natten till i måndags sov vi knappt något jag och Oliver för då fick han öroninflammation och hade så ont stackarn. Han grät och skrek att han kommer dö❤️ Han överlevde så vi passade på att putsa fönster och julfixa. Oliver älskar julen och fixade i sitt fönster.
I tisdags hade vi julfest på jobbet och det var längesen jag skrattade så mycket! Vi åt smörgåstårta och våra festfixare hade gjort fint på en avdelning. Sen kom tomten och delade ut våra paket, vi köpte ett för 100kr var. Vi fick ta på oss lurar och så spelades det en utvald låt i våra öron så skulle vi nynna och de andra gissa vilken låt det var. Jag fick JUL med snowstorm för jag älskar den låten! Spelar den jämt på jobbet och ändå var det någon som aaaaaldrig hade hört den innan😂
Jag och Tuva var på ridskolan, när de har teori så passar jag på att gå några kilometer men huuu så mörkt det är nu! Jag älskar ju mörkret men inte att ut och gå i😉 Nu ska jag stiga upp och tända ljus och starta kaffebryggaren.  Thea praktiserar på mitt jobb så henne ska jag väcka, Olivers förskola är stängd och han skulle följt med mig men Max har feber så de är hemma tillsammans.
Hoppas du får en fin fredag. 


2 kommentarer:

  1. Stackars Oliver det går så mycket förkylningar och räliga virusar. Ja så mysigt med julen jag har också pyntat.
    Åh akta dig när du är ute i mörkret finns så mycket skit överallt, ha en hund med dig som kan skydda dig. Redan julfest men så härligt och ha trevligt det behövs i denna upp och nedvända värld. Ha en fin advent. Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är galet att man ska behöva vara rädd för att gå själv i mörker. Jag gillar inte att gå på våra grusvägar men det är ju säkrare än i byn!

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥