onsdag 30 november 2022

MER DÖD ÄN LEVANDE

Fyfarao! Det var längesen jag var så här dålig, sist var när vi var i fjällen och jag åkte skidor i 40 graders feber och halsfluss. Det är ju snart 10 år sen. Imorse hade jag 40.2 så detta är 5e dagen med hög feber. Oliver var hemma i måndags sen blev han med dålig. Vårdcentralen här….. ja jag vet inte, jag pratade med de 9.30 och det fanns inga tider för jag ville ha antibiotika till Olivers öron så de hänvisade oss till jourläkarcentralen i Växjö som öppnade 17.00. Jag satte mig i telefonkö och de ringde upp och tyckte det var vansinne att vi skulle sätta oss i bilen och köra så långt för antibiotika så hon pratade med en doktor som ringde upp mig och skrev ut över telefon. Så mannen hann hämta ut det på apoteket som stängde 19. 
Idag ringde jag vårdcentralen igen för nu tycker jag att jag har haft hög feber länge, de ringde tillbaka 8.45 och tiderna va slut…!! Hon höll med om att någon behöver kolla på mig ifall jag har feber imorn med så vid 8 imornbitti ringer de igen. Släpper de bara tider dag för dag? Jag vet inte om det hade varit bättre att byta till Kry. 
Tuva insjuknade igår morse så vi har legat i soffan och på madrass på golvet i tv-rummet och sovit oss igenom dagarna. Idag var jag så dålig så jag hade inte orkat ha ett friskt barn hemma men nu är det ju ingen av oss som velat ha mat så det har ju underlättat. Jag har sån slemhosta så det känns som inälvorna ska komma upp, eller så blir det magmuskler😉 
Det blev varken julskyltning, tomtesmyg eller ridskola för oss den här veckan…
Så det är som det har varit under veckan, vi har inte gjort ett enda dugg mer än nödvändigt. Men min stegräknare (klockan) är ju rolig, den tror ju jag har gjort ett träningspass bara jag går upp för trappan på toa. 

På tal om träning, det dröjer känns det som men ni vet ju att jag var med i Letsrun en digital löpklubb, under december har de gratispass till alla som vill testa på att bli coachade. Gå in på @letsrun på Instagram och så behöver du ladda ner zoom

Testa vet ja😊

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥