söndag 6 november 2022

TRÄNINGSHELG OCH GAMLA GUBBEN

Igår när vi hade ätit frukost så åkte jag och de små till Uthövdan för det va äntligen dags att rida där igen, inte alltid lätt att få ihop det alltid. Oliver lekte med gossen där och Tuva red i paddocken.

När vi kom hem hade Thea vaknat så då passade hon de små medans jag sprang 1 mil. Denna dagen fick alla göra det som de ville, mannen - jaga, jag - springa, Thea - sova, Tuva - rida och Oliver lekte med kompisen = alla lyckliga😊

Jag hade Maister med mig och när jag skulle duscha kom han upp och la sig och somnade på golvet. Gamle gubben, så tomt det blir den dagen han inte finns mer. Men tänk så mycket jävelskap han hunnit med i sitt liv, samma dag han flyttade till Älmhult så stack han och gammelJäger och jag fick hämta de inne på Willys kontor, gå igenom kassorna ut med 2 hundar gissa om folket glodde😂 Han har varit ute på golfbanan och sprungit, på 23an, blivit påkörd och inringaren visste inte om den kört på en gris, räv, rådjur eller hund…. Han har bitit sönder ett par glasögon för mig, en dagbok jag skrev om Tuvas graviditet, bitit sönder kuddar, grävt sig ur hundgården och varit så rymningsbenägen att vi fick sätta in elstängsel. Han har inte alltid varit så populär… Han var rätt billig tills han fyllde 3 sen blev det mycket bättre! Jag ville till och med att vi skulle lämna bort han ett tag men nu är jag glad att vi inte gjorde det. Han vill sååå gärna följa med ut varje gång jag ska springa och han får det ofta om jag inte ska springa så långt och får han inte följa med så beklagar han sig tydligt för de som är hemma.


Igårkväll kom Loshultarna på middag men de fick skjuts hem så idag körde jag hem deras bil så jag kunde springa de 12km hem. Så himla himla skönt!

Nu ska vi fira mitt gudbarn som fyller 4 idag❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥