onsdag 27 december 2023

GOD FORTSÄTTNING

Hoppas ni haft en bra jul, den blev ju vit på marken iallafall. Här åkte först Tuva på magsjuka och när hon börja spy så håller hon på, denna gången blev det ”bara” i 15h så det var ju ändå mildare än sist, stackarn❤️ Sen mannen och nu jag. Men vi spyr inte som tur är! Om Oliver nu ska bli dålig får han bli det typ nu så vi är klara till nyår.

Julen tillbringade vi i Skåne hos svärföräldrarna. Efter jag sprungit milen med Sune gjorde vi oss redo så vi åkte ganska tidigt sen sov vi där nere. Aisha satt och höll koll.
Sune blir alldeles till sig för de har 5 tikar och det är spännande!
Jag svidade om och begrav mig in till grannarna. Pojkarna där trodde att jag var en Ai tomte😂
Igår sprang jag en annan runda som jag inte sprungit förut men då är typ 5-700 m på 23an så där sprang jag ner i diket varje gång det kom bil. Tanken var ändå att jag springer ifall jag trillar dit i magsjuka så har jag iallafall varit ute😉 Idag är det så himla fint väder ute så jag gick en lugn runda och njöt även om det var kallt. Nu ligger jag under täcket och försöker tina upp. 

2 kommentarer:

  1. Fy för jag avskyr magsjukan, man blir ju helt matt av den. Hoppas ni alla blir pigga till det nya året står för dörren. Fina hundar hade en vit schäfer för många år sen.
    Passar på önska dig och din familj ett gott slut på 2023 och ett ännu godare nytt år. Tack för din blogg alltid trevligt kika in hos dig.
    Må väl. Kram/MH en trogen läsare.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja magsjuka är inte kul alltså. När vi hade det på jobbet november var jag den enda som klarade mig, både barn och personal hade det. Nu åkte jag på en mild variant, så länge jag slipper spy är jag glad! Ja detta är Lajkor och Hannoveranare som svärföräldrarna har.
      Hoppas att du med får ett fint avslut och ett gott nytt år, det är alltid så trevligt när du skriver en rad eller två♥

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥