torsdag 21 december 2023

KROPPEN SKRIKER EFTER LEDIGHET

Igår kändes det som fredag och jag var hur mottaglig för julledighet som helst! Hade kunnat sluta igår! Jag börjar känna mig lite dränerad, jag har jobbat precis hela terminen utom 2 dagars semester där jag har jagat älg och varit på yoump i Helsingborg. Jag har inte varit sjuk själv och jag har inte vabbat en dag. Men nu skriker kroppen efter ledighet! Jag jobbar imorn med men vi är några stycken och inte så många barn så jag hoppas verkligen att jag kan kompa ut efter lunchen!
Vi fick varsin blomma idag av en familj. Så gulligt när de även säger hur tacksamma de är❤️
Vi skålade in barnens jullov ikväll. 3 av barnen slutade för terminen idag och Max slutar imorn.
Max urgulliga tjej har varit här både igår och idag och hon verkar så himla snäll och mysig. 

Idag när jag kom hem så stod det löpning på schemat. Men vädret…!! Jag tvekade på att ta löpbandet istället men det är inte roligt att stå där och trampa i källaren. När jag gick förbi Sune så behövde jag inte fundera längre - han ville ut! Eller…han skulle ut! Det gjorde han väldigt klart för mig😊 Så jag satte på ett sparat intervallpass från Let’s Run och sprang. 70sek snabb fart och 20sek vila. Intensivt men jag gillar det. 
Nu när jag och en jobbarkompis ska springa Malmöloppet så måste jag lägga upp en plan. Jag funderar på att köra en omgång till med Let’s Run eller testa på en annan löparcoach. Jag gillar att ha ett upplägg men det bästa med Let’s Run är ju livepasset som är varje vecka. Då behöver jag inte ha någon koll på tider under intervallerna för det får jag ju instruktioner om. Men däremot fick jag ju en morot till att ta tag i min mage igen. Jag hade samtalstid med min dietist idag och jag kunde ju bara konstatera att jag hade saboterat allt sen sist… Jag la ju till allt på en gång. Men nu ska vi höras i februari igen och jag ska få ett intyg om maten på jobbet nu så får vi se om jag kan få igenom någonting där. Annars är restriktionen att jag ska hålla mig från gluten lite till. Å absolut inte äta lök! Å kan inte jobbet hjälpa mig så blir det matlådor igen. 
Meeeeeen nu är det en morgon till - sen är jag fanimej ledig! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥