torsdag 10 november 2011

TJOCKISKATT OCH BLOMKÅLSMOS

Har precis druckit en smoothie + en kopp ingefärste. Det är ju såå gott!!

När vi kommit hem från hästarna blev det ju fika på varm choklad med vispgrädde och skorpor, barnen älskar det. (Jag hoppade över) Sen va det dags för middagsfix. Det blev korvstroganoff och ris till familjen. Jag gjorde blomkålsmos till mig. Jag har alltid misslyckats med det innan men körde det i matberedaren idag och det blev ju riktigt riktigt gott!! Det blir det absolut fler gånger. Joppe va hemma och åt med oss sen åkte han ner och jobbade, det är något Ikeabolag som har julfest ikväll. Det blev film till barnen, Lotta, så sprang jag 7 km på bandet. Sen läste jag ett par böcker. Max somnar ju alltid inom 5 minuter medans Thea gärna lyssnar klart.
Har kollat på Du är vad du äter och jag lär mig alltid något nytt, jag tycker det är väldigt intressant. Sen fattar jag inte hur folk kan gå ner så mkt på 8 VECKOR.... Fast det klart, de har ju lite att ta av så då kanske de går så fort när de väl sätter igång att ändra kost och börjar motionera.

Jag ställde mig på vågen igår och när jag ändå va där så högg jag tag i katten. Tyckte han behövde väga sig för han blir bara större och större. Jag blev ändå lite förvånad att han inte väger mer, men allt sitter verkligen på magen på honom. Han väger 7,2 kilo.
Hittade inget bra kort på kisen just nu, när han va liten. Men att en så liten kise kan bli såå stor och opropotionelig...
Våran goa Sambo som tror han är en kattunge fortfarande, han tror han får plats i minsta lilla vrå. Men han är sååå mysig♥

1 kommentar:

Tack för att du lämnar ett avstamp♥