torsdag 26 december 2019

GOD FORTSÄTTNING

God morgon och god fortsättning. de små fick sällskap av Max så de leker med Olivers julklapp, jag, Maister och Diesel ligger i soffan, mannen jagar och Thea sover.
Julafton firade vi hos svärföräldrarna och det var tomte, julklappsspel, massa mat och godis och vi avslutade kvällen med att spela plump. Precis som vanligt och precis som det ska va🤣
Innan vi körde hem igår var vi inom mannens farmor och farfar en sväng och sen hann vi inte mer än packa upp innan vi åkte ut till min kusin och hans familj. 
Idag hoppas jag att det blir lugnt, ut och leka lite med barnen, kanske gymmet när mannen kommer hem och annat som bara görs för att vi vill. Inga måsten.
Jag hade sån träningsvärk i ryggen sist jag tränat för jag ökade de flesta vikterna och i marklyft tog jag 50kg 10x3 sen hade jag svårt att hålla i stången...
Oliver fick en bilbana i julklapp och bilarna går på batteri.
Tuva fick sin ponycycle som stått överst på önskelistan hur länge som helst.

6 kommentarer:

  1. Åh vilken gullig häst det förstår jag hon gillar, tänk att få sin önskan uppfylld.
    Åh va du lyfter akta din rygg inget vidare med ont i den. Ja nu är det annandagen, julen susade förbi tycker jag men vi ska ju njuta av den ända tills Knut kör den ut för de som vill andra brukar plocka ner den första januari som en nystart.
    Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag brukar ta ner tomtarna och sånt efter nyår men stakar och stjärnor i fönsterna har jag kvar minst hela januari :)

      Radera
  2. Så mysigt 🥰 saknar er! Hoppas magsjukan går över fort här!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja hoppas ni friskar till för vi vill ju träffa er ❤

      Radera
  3. Så mysig jul ni haft! Vad sugen jag blev på att åka till gymmet och köra marklyft. Får nog göra det i helgen tror jag. Kan tänka mig att Tuva blev nöjd när hon fick det hon önskade sig.

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥