söndag 8 december 2019

TREVLIG ADVENT

Har ni en fin 2a advent? Mysigt med ljusen som brinner och barnen får adventspresent på sin kalender. Idag fick de varsin julbok.
Annars är det inte så mysigt här haha. En gnällig gosse som har varit trött och inte sovit middag. Vi åkte till svärföräldrarna i fredags när vi slutat för igår var det jakt.
Det blev en hel del skjutit + en hund som blev skadad av ett vildsvin (inte vår hund). Men snabbt in till vetrinären och det blev fixat.
Jag hade en gris som sprang jämte mig och i ett annat drev fick Maister springa efter 7st. Jäger hittade massa hjort🙂
Vi kom hem sent igår men fick lite sovmorgon idag, vi vaknade efter mannen åkt på jakt. Idag kom han hem med ett rådjur så nu ska Linda med familj få rådjurssadlen som de önskade🙂

Jag har fått ont i min ena njure, det gör ont bara jag andas men jag vet inte vad det kan bero på. Njurarna är ju inte friska och jag vet inte om de inte gillar för mycket fet mat, det blev ju både pizza och McDonalds i helgen... Jaja, hoppas det går över snart. Annars får jag väl mejla njurdoktorn😉

3 kommentarer:

  1. Fina foton i skogen! Inget vidare med dina njurar, fet mat är inte så bra så det kan säkert va nåt sånt som bråkar. Trevliga böcker, Bamse är ju en favorit hos mina barnbarn också och böcker överlag är trevligt blir några sådana i julklapp.
    Andra advent förbi var i kyrkan och tittade när små barn gick lucia alltså dom är ju så söta, spontana, rätt som det var stod de tysta och glömde sjunga men vi har en fenomenal kantor.Krya dig/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Böcker är alltid en bra julklapp :)
      Ååå va mysigt att kolla på luciatåg i kyrkan. Vi ska titta när Tuva går Lucia på förskolan på fredag, det ska bli mysigt.

      Radera
  2. Böcker är alltid en bra julklapp :)
    Ååå va mysigt att kolla på luciatåg i kyrkan. Vi ska titta när Tuva går Lucia på förskolan på fredag, det ska bli mysigt.

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥