onsdag 11 december 2019

I OTTAN PÅ GYMMET

Imorse ringde klockan lika tidigt som vanligt men istället för att äta frukost och göra mig iordning så tog jag mina färdigpackade väskor och stack till gymmet. 5.05 kom jag dit och jag blev nästan lite chockad att vi ändå var 5-6st så tidigt. Jag tänkte "vilka dårar som tränar så här tidigt"🤣 Men det var så skönt att ha det gjort och ha en hel eftermiddag/kväll hemma med familjen! Funderar på att göra så de gånger jag öppnar för då skjutsar jag ändå inte till förskolan och jag hade med mig gröt som jag gjorde iordning när jag kom till jobbet.
Klockan halv sex hade jag gjort mer än halva passet🙂

Vi har fått nytt schema för nästa termin och om jag tycker att jag har lite av ett lyxschema nu så är det ju inget mot i vår. Sluta halv 1-1 flera dagar i veckan! Men det ser nästan för bra ut för att vara sant så jag vågar inte jubla än haha.
Imorn har jag en kort dag, inte ens en rast, så vi kanske ska börja slå in alla julklappar och fixa. De flesta har ju kommit nu så det är bara att börja. Annars får vi väl börja städa så det är klart till fredagsmyset och i helgen får vi gäster. Imorn kommer vårt kakel och klinker med så vi slapp hämta det själva. Vi hade fått köra 2 rundor till Växjö för det är så tungt. Istället tar vi lördagen till att köra flera lass till tippen🙂 Älskar det! Tömma och rensa och denna gången åker gräsklippare och sånt där som stått och väntat på sin tur. Såååå skönt!!
Men än är vi på torsdagen och det är bara 6 arbetsdagar kvar innan vi tar jullov😉

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥