fredag 25 september 2020

ÄÄÄÄNTLIGEN FREDAG

Äntligen fredag!! Jag har vaknat sååå trött varje morgon denna veckan men idag var jag lite piggare av bara vetskapen att det är fredag, men jag somnar snart i soffan....

Jag såg att det var reklam typ överallt efter att M.H skrev det i en kommentar och det hade jag ingen aning om. Försökte få bort det men är inte säker på att jag lyckades men hoppas! Det är ju jättestörande att se reklam ööööverallt! 

Nu kollar vi på Doobidoo, dricker ett glas vin, tända ljus, hundarna runt oss och bara andas. De stora barnen är hemma och det har varit tandläkarbesök för både mig och Thea denna veckan, när jag undersöktes igår sa tandläkaren "du hade ju inga hål men det hade du väl räknat med" för jag har aldrig haft något. Det gör tillräckligt ont när hon slipar, sliter och drar för jag har ju borstat sönder mina tandhalsar😔

Thea ska börja bo här lite mer nu och det känns skönt. Tonårsproblem kan vara lättare att ha hela tiden än att ha de hela tiden fast på avstånd, om ni fattar haha. Inte lätt med alla hormoner jämt.
Denna hittade städerskan på jobbet idag på min avdelning och hon blev lite skraj. Jag släppte ut det lilla livet men jag förstår inte hur den lyckades komma in.

Igår skulle jag springa och möta Max när han spelade fotboll och göra honom sällskap hem, jag hade ju iallafall väst men glömde pannlampa så det var ju totalt bäckmörkt när vi skulle hem på skogsvägen. Nästa vecka blir det pannlampa eller den större vägen hem så vi ser..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥