onsdag 23 september 2020

NYA LÖPARSKOR

 Reklam för outdoorexperten

Nu har jag inte kunnat springa sen i förra veckan för jag har haft ont i ena njuren, i början kunde jag knappt gå eller ens sitta och ligga ner. Jag sov knappt om nätterna men skulle testa min mil i söndags iallafall, jag kunde ju gå om inte annat tänkte jag. Jo tjena, jag sprang 10 meter sen fick jag ge mig och jag gick knappt 100 meter innan jag insåg att nä, jag får strunta i detta och vila lite till. Jag skulle köpa nya löparskor för de jag fick hem för någon vecka sedan va för små så det gjorde jag iallafall.
Jag kollade runt på Outdoorexperten för där fanns massor att välja mellan. Jag har ju börjat lyssna på en träningspodd där de springer maraton, sprint mm och den ena som springer distans rekommenderade mig skor från Saucony Jag hade aldrig hört talas om det märket innan men jag tyckte skorna va riktigt snygga. Typiskt att vi inte har en sportaffär här längre så jag hade kunnat gå in och prova ut en modell så nu fick jag chansa.

Idag fick jag meddelande om att paketet fanns att hämta ut, snacka om lycka😀 Två timmar efter att jag hade hämtat ut skorna va de invigda. Vilken tur att njuren knappt känns längre😅
Såååå sköna skor som satt perfekt, denna modellen heter Ride och det va dessa som blev invigda.
Jag köpte 2 par;
Denna modellen heter Saucony Kinvara men de var precis på gränsen till för små så jag tror tyvärr de får skickas tillbaks. Jag har inte bestämt mig 100 än för jag gillade de här med.
Men ska ni köpa nya löparskor? Jag rekommenderar verkligen Outdoorexperten för det var snabb leverans, fri frakt och bra pris på skorna, öppet köp i 365 dagar 😊

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥