torsdag 24 september 2020

MYSIGT MED HÖSTMÖRKER

Nu börjar det bli sådär härligt mörkt om kvällarna, fönsterlamporna tända och mina timerljus är på, jag älskar höstens mörker om kvällarna men vårens värme om dagarna😉
Igår hade jag hjälpreda med mig på jobbet, skolbarnen har haft studiedag så jag tog med mig Tuva till jobbet och min jobbarkompis sa till henne vad bra att ni slutar tidigt, då får du säga till mamma att ni ska köpa fika med er hem. Jag är inte mycket för fika med kakor men men, så fick det bli.
Barnen va nöjda🙂

Igår var svägerskan i Ullared och snäll som hon var fixade hon ytterkläder till de små som de kan ha på förskola/skola i vinter. Jag åker ju varje år i september men i år blir det inte för jag vågar inte chansa på att bli sjuk tills jag får min operationstid, möjligtvis efteråt om någon kör mig när jag själv inte får. Tänk så lyxigt, en som handlar till mig, någon får köra på mig, tänk om jag hade någon som städade åt mig med! Städhjälp kollade jag efter på nätet, jag hittade några som visserligen sysslade med flyttstädning inom Stockholm men ändå, det vore ju lyxen att ha städhjälp varannan vecka igen. Vi hade det ett tag innan vi fick Oliver och ha det städat en fredag när man kommer hem från jobbet och bara kan hoppa i myskläder och starta fredagsmyset direkt är toppen!

2 kommentarer:

  1. Har hört en som sa att där är inte så mycket folk på Gekås men där är väl så stort så det märks kanske inte men smittor finns det säkert överallt tyvärr. Blir du opererad på denns sidan jul?
    Så mycket reklam det är på din sida nu? man blir virrig i skallen haha.
    Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kanske beror på vilken dag man åker?
      Jag skulle ju först bli opererad augusti/september men sen va där något stopp till denna veckan, vårdgarantin gäller till i början av oktober men vi får väl se. Tanken va denna sida jul iallafall...
      Ja den där reklamen vet jag faktiskt inte var den kom ifrån den är rätt störande!!

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥