söndag 10 januari 2021

TRÄNING

 

Så här har vi gått varje dag jag och Oliver men idag följde Thea med oss och drog en liten bit. Jag har lärt mig att inte klä mig för varmt, det räcker med T-shirt och träningsjacka för jag blir varm!! 

Imorse åkte mannen och barnen till skogen så jag gav mig ut på min 13km runda jag har haft om söndagarna. Jag vet inte om jag gått ut för långt på min träning så nära inpå operation men jag mår kanske inte helt 100 efteråt. Jag får sakta in lite tror jag, doktorn ringer för återkoll på fredag så jag får väl höra mig lite för. Jag orkar ju knappt göra något efter min träning.... 

Nu ska jag läsa lite för imorn börjar allvaret igen! Studiedag men jag har ingen aning om dagordningen så det blir ju spännande. Å sen 3 eller 4 inskolningar i veckan så det är fullt ös direkt.

2 kommentarer:

  1. Alltså tös du måste ta det lugnare varför stressa, träna måttligt så du inte får nåt bakslag. Du är ju redan vältränad så känn inte den där prestationen den kan du ta tag i om en liten tid. Lyd nu mig haha.
    Vackert med snö, vi har tö och regn och jag fryser i kroppen så ont i lederna, inget vidare men snart kommer en ny vår igen...
    Kram/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja jag ska lyda :) Ja nu regnar det här med men håller på att frysa igen så imorn lär det vara halt!!

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥