söndag 3 januari 2021

2021

Hade ni en bra nyår? Har ni några nyårslöften? Jag ger aldrig några men jag ska upp i mina mil i veckan igen men det behöver jag ju inte ge ett löfte om... Idag får jag ut och springa igen och jag försökte mig på lite grann för någon dag sedan men det gick inte så bra, jisses vad konditionen sackar fort! På onsdag ska jag ut en sväng tänkte jag för annars är det ju mörkt när mannen kommer hem men då är han ju ledig igen. Det blir väl lilla rundan här på 2,5km och går det bra kan jag ju bara ta ett varv till🙂 Ingen stress och ingen press.

På nyår var vi hos min kusin som typ är de enda vi träffat i höst/vinter. De har skaffat en liten kattunge som är så söt. Lika liten som våran Pym men deras heter Pettsson.

En mojito satt fint🙂 Sen såg vi lite raketer och firade in det nya året. Våra små sov så gott för det small inte högt i närheten. 

HAPPY NEW YEAR❤
Vi sov kvar och tog en liten promenad innan vi åkte hem. Thea var med oss för hon kom hem igen efter bara någon dag. 
Igår fick vi besök av en kär gammal vän för jag fick leverans av newbody, vi gick i samma klass i högstadiet så det är Lina och Madde som jag har kvar från förr🙂

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥