onsdag 7 april 2021

PÅSK, TRÄNING OCH BARNEN


Hoppas ni hade en riktigt fin påsk men vädret? Vad hände, det var ett riktigt aprilväder kan man ju säga.
På påskafton körde vi ner till svärföräldrarna i Skåne och jag blev avsläppt i Röstånga för jag skulle springa sista biten hem till dom, 14km fick jag ihop. Jäklar vad skönt det var för det var riktigt fint väder men det är ju grymma backar de har där nere, långa och sega. Sista 5-600 m hade jag bara motvind på deras lilla väg hem till dom. Då fick jag känna att jag levde.
Barnen badade i deras utespa eller vad det heter och sen blev det 3-rätters. 
Svägerskan gjorde grymt goda tårtor, en choklad och en citron.
Sen hade påskharen kommit till dom med så barnen gav sig ut för att leta. Han hade lagt rejäla ägg med både godis, såpbubblor och en liten prydnadssak.
Dagen efter körde vi hem efter att vi varit ute och gått 1,5h med hundarna jag och svärmor. Jääääklar vad kallt det är där nere, alltså det blåser ju något kopiöst. Jag säger ju att jag aldrig ska bo vid havet för jag hatar verkligen blåst!! Gärna regn säger jag bara....
I måndags hade jag bestämt mig för att jag skulle putsa fönster och jag började men insåg att innan jag var klar med nedervåningen fick jag ge upp, det var ju minusgrader och snöade som tusan. Då skulle jag ut och springa istället tänkte jag men jag fick ju ta i en snöpaus. Jag hann precis hem innan det började igen.

Igår var det barmark igen så jag och Oliver gick/cyklade en runda när vi kom hem. Idag gav vi oss ut både jag, Max och Tuva. Jag och Max sprang, han får passa på nu när innebandyn är slut och fotbollen är 2ggr/v och så hade vi Tuva med oss på cykel. Jag tycker det är så himla roligt att barnen gillar att vara ute och röra på sig, de följer mer än gärna med och jag hoppas det fortsätter.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥