söndag 11 april 2021

VARFÖR SNÖ...



Jag är inte jätteimponerad av detta vädret just nu, andra helgen på rad som jag springer i snöstorm... Jag tog Maister med mig, han fyllde 9år i onsdags och börjar se lite gammal ut men han följer mer än gärna med och springer😊

Det är ju inte alltid snöstorm det var ju faktiskt någon dag i veckan som det var fint väder om än kallt. Vi hämtade Tuva på skogslekplatsen efter jobbet och där fanns vitsippor.

I fredags efter jobbet blev det ett glas vin, varför är det alltid gott just då? Eller.... jag kan ju inte skriva alltid för just nu har jag beställt hem lite olika som jag inte smakat innan och då blir det ju sällan bra. Att jag inte lär mig jag som är så kräsen.

Igår när Tuva var på gympan sprang jag under tiden och efteråt ville Tuva leka med en kompis som hon gympar med. Vi var på lekplatsen i Häradsbäck och sen tog vi en paus och fikade på caféet innan de lekte lite till. På eftermiddagen åkte vi till min bror för mannen skulle lämna något och då kelade vi med vår gamla Jäger, han har verkligen det bra nu ensamhund som han är. 

Resten av dagen ska jag bara passa på att vila, det är några långa jobbdagar denna veckan så det blir att lösa lite korsord, spela skipbo med Tuva och bara slappa.

1 kommentar:

  1. Vi har också haft ruggigt väder med snö och hagel och blåst, fryser ju så, nu vill vi har skönt väder och riktig vår. Är det inte rätt segt i år precis som så mycket annat. Åh ja en hund sen tiidgare skönt han fick det bra. Vitsipporna är väl så fina men är inte dom tidiga tro?
    Må väl/MH

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥