lördag 21 januari 2023

LÖRDAG

Imorse fick jag till 13km löpning, de första 9km hade jag Maister och Tuva med mig på cykel men jag tyckte det gick lite för sakta så jag lämnade av Tuva hemma och sprang 4km till. När jag väl var hemma igen så kändes det som om jag skulle kunna springa 10km till, utan problem,  undra om det är det som är runners high….

Igår eftermiddag på jobbet va jag så trött så jag skickade ett par fulbilder till Thea. Hon frågar alltid kan jag se ut så här, kan jag ha detta på mig osv.

Så då skickade jag till henne istället.

Igår var Oliver med mig på jobbet innan vi skulle till Vårdcentralen. När vi kom och satte oss i väntrummet så började nyheterna precis så sa han Mamma, ska du titta på tv för nu är det nyheterna, nä det behöver jag inte för det är bara tråkiga nyheter nu för tiden ändå. Men mamma….. varför tittar ni på det varje kväll då….

Ja det kan man ju undra haha

Imorn är det jakt så ikväll blir det nog ett glas bubbel med svärmor😊 Hoppas jag slipper lunginflammation denna gången bara…

2 kommentarer:

  1. Åh vad du kan springa tös, riktig fin kondis där. Haha så bra, barn är kloka ja det kan man undra varför vi ser på det mest tråkigheter och elände. Nej inga mer virus nu, snart kommer väl våren eller? Nä vi får nog vänta i alla fall till mars.
    Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag kollade i min app på VO2-max eller vad det heter där syreupptagningsförmågan är och då stod det att jag hade över medel på kondition och syreupptagning, hur mkt man nu kan lita på en app...
      Jag längtar verkligen efter lite vår och värme men det kommer nog en omgång snö till innan dess

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥