fredag 6 januari 2023

TRÄNING

Idag tog jag Maister och sprang nästan 1 mil, vi testade Sunes GPS om den funkade och det kändes riktigt bra idag men i slutet piskade snön lite väl mot ansiktet. Ibland snöar det på tvären och nu är det alldeles vitt ute.

Spelar ingen roll hur länge vi är ute eller hur ofta vi går på en dag för så fort jag närmar mig ytterdörren eller har på mig vissa kläder så kommer hundarna direkt. 

Igår innan jag somnade läste jag ett par artiklar som hjärndoktorn Anders Hansen skrivit. Han säger att det är bra att gå 30min rask promenad varje dag och 3ggr i veckan ska du träna i 45min. Jag tycker det är bra, även om jag är ute varje dag på jobbet så är det skönt att gå på lunchen och det är 30min. Jag kan nog räkna på min en hand så många ggr på dessa åren som jag har valt att sitta inne i soffan under lunchen. Det finns inga väder som hindrar mig - förutom åska då.
Hittade denna som Anders skrivit.
Nu ska jag och Thea handla lite för ikväll ska vi äta Flygande Jacob, sen ska vi hämta Max för i helgen är det jakt.


2 kommentarer:

  1. Motion är kanon jag brukar ju träna i badet tror det också är bra. Men du är otroligt duktig på motionera. Vad ni fått snö vackert på foto men jag är ingen vintermänniska trots allt. Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja men simma eller träna i vatten ska ju vara väldigt skonsamt, jag tycker bara det är så kallt i badhus. Iallafall i de vanliga bassängerna.
      Ja den här snön kom och gick nu är det bara fruktansvärt mycket vatten ÖVERALLT!

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥