söndag 15 januari 2023

HELGEN

Gu så trött jag är, halvligger i soffan men om inte allt för länge ska jag flytta in till sängen.

Igår var jag, Max och Oliver i Växjö på öppet hus på en skola Max var intresserad av. Det verkade himla bra så om han nu väljer denna tror jag att han kommer trivas och få det jättebra. Sen hade jag lovat Oliver chicken nuggets men alltså….jag tog en barnmeny men Mc Donalds hamburgare är inte mkt att hänga i granen precis, då är ju Burgerking bättre.

När vi kom hem tog jag Maister med mig och gick 12km för att möta mannen som jagade så jag tänkte att jag går så länge jag hinner så kan jag åka med han tillbaka hem sen. 

Thea var med killen hemma hos honom och Tuva var med sin kompis på bio. Vi åkte till Lönsboda för att träffa våra vänner och när Tuva hade kollat klart på bion så blev hon avlämnad där.

Mannen i huset fyller år idag och min man fyller år på tisdag så det vankades cheesecaketårta till efterrätt. 
De hade tagit hand om en liten kattunge som ingen ville kännas vid, han va såååå söt och tillgiven så det fanns ingen chans att det var någon vildkatt. Vi var hemma ganska sent så imorse sov alla lite längre vilket var skönt. Efter frukosten tog jag Maister på en joggingrunda på 14km och det går ju inte en endaste dag utan regn så idag var ju inget undantag. Meeeen det udda var att jag fick se solen i 5 minuter istället😅
Nu blir det en vecka med fullt ös igen, imorn är det ridskola och på tisdag APT så sena kvällar.

2 kommentarer:

  1. Gratis till din man! Det ser ju riktigt gott ut. Ni har ett späckat schema men det har nog de flesta föräldrar idag, var det så förr tro? Lycka till med valet av skola för Max. Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja ibland blir det för mkt men då går jag ut och går, springer eller bara är. Jag klarar inte av för mkt stress och press även om det var många år sedan jag var sjukskriven för utmattningsdepression.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥