måndag 10 april 2023

PÅSKEN 2023

Jahapp nu är påsken på sluttampen men jag känner att jag skulle kunna vara ledig mer. Härligt väder! 

I lördags efter jag hade sprungit en runda så satte jag mig i fönstret och tog en kaffe innan vi skulle iväg. Älskar de stora fönstren.
Sen begav vi oss 5st till svärföräldrarna nere i Skåne för påskfirande, påsklunch och sen middag på kvällen. Ett av barnen följde inte med för det skulle prompt med kompisar till Elmia i Jönköping. Mannen förvarnade mig om det redan innan…..
Vi tog och gick en runda i det fina vädret.
Tänk om det hade kunnat vara 12-15 grader och sol om dagarna. Det blev ju genast kallt så fort solen gick ner men under dagarna har det ju varit fantastiskt.

Sen skulle vi ju hem då, körde 21 och redan då fick vi indikationer på att allt inte gick som det var tänkt i Jönköping. Det slutade med att jag lämnade av familjen hemma och körde vidare…. Hämtade barnet några timmar senare på polisstationen och körde hem igen. 6 timmar i bil! La mig 03.30 så snacka om att jag kände mig bakis igår när jag vaknade vid 12. Orkade inte springa min långrunda så jag gick 8km istället. 
Igårkväll satte jag mig i solen och tog ett glas bubbel, det kunde jag ju när alla höll sig hemma. Min kusin och hans familj kom på middag men vi la oss rätt tidigt ändå för de har ju yngre barn med.
Idag gav jag mig ut på en runda som inte va tänkt så lång som den blev - jag fick feeeeling. Men jag sprang väldigt lugnt så jag orkade hela vägen men sen hade jag stumma ben. Jag hade videosamtal med kollegor innan jag hämtade Tuva hos en kompis. När vi kom hem så hade våra vänner kommit som vi inte träffat på länge, förutom när vi sprungit på dom när vi handlat. 

Nu är det ny vecka och på mitt jobb har barn påsklov denna veckan som är nu, 3 av våra barn hade förra veckan men Thea har nu i veckan med.

2 kommentarer:

  1. Härligt ni var i Skåne, inte lätt det när barnen är större och vill iväg men lät ju inget vidare att hämta hos polisen och så många mil i bil inte konstigt du blev trött. Varit olika med påsklov, men skönt för barnen och va lediga.
    Det är vår nu så skönt väder. Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu är det riktigt härligt väder ändå inte klart.se har visat någon sol idag så har den iallafall lyst på oss :)

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥