söndag 16 april 2023

VILL MÅ BRA!

Denna helgen har väl varit lite sisådär i mitt mående, i fredags efter lunchen fick jag jätteont i magen och mådde illa. Oftast får de flesta ont i magen efter lunchen på jobbet men i fredags va det extremt. Då åt jag ändå bara lite av den soppan. Typ burksoppa av morot, potatis och palsternacka och någon liten skinkbit syntes med. Jag mådde likadant hela kvällen men jag har ont ovanför magen under revbenen, typ magkatarr eller något. Igår var det likadant större delen av dagen men imorse lite bättre. Jag som hade tänkt sprungit 1 mil igår. Tuva hade kompis här så vi gick en sväng med hundarna. Mannen var ute på sjön med en kompis o fiskade hela dagen.
Idag mådde jag bättre så innan jag hann känna efter för mycket så tog jag Sune med mig och joggade sakta 15km.
Sprang förbi de 3 lurviga hästarna som är så söta❤️
Jag vet att Sune jagar räv också för det stod en på vägen och tittade på oss ett tag. När vi kom nära blev Sune väldigt upprörd och tyckte jag var taskig som än en gång inte släppte han lös.
Jaja, nu har jag krupit ner för imorn vill jag må toppenbra för det är dags för möte med chefen om hur vi ska sätta ihop de nya barngrupperna eftersom vi ska minska ner med en avdelning. 

1 kommentar:

  1. Låter som du skulle ha IBS det gör så ont under revbenet på mig i vänster sida. Obehagligt med magont. Ja så vackra hästar. Hoppas det gick bra med mötet.
    Må väl/MH

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥