onsdag 12 april 2023

VARDAG MED SOL

Vilken härlig dag det blev, morgonen började väldigt dimmig och när vi gick ut strax efter 9 imorse kändes det som att jag behövde gå in och ta på vinterjackan men det var tur att jag härdade ut då solen kom fram och det blev riktigt skönt!

I eftermiddags var vi i gympahallen, vi får ju passa på när skolan har lov. Sen har vi mest varit ute för det var så himla fint väder. När jag kom hem från jobbet var det bara att byta om för det var dags för ett livepass med intervaller igen. 90 sek snabb löpning och direkt 30 sek ännu snabbare innan vila. 8 såna intervaller var rätt jobbigt. Men jag mår ju alltid så bra efteråt för det är såååå skönt! Kom 9km så det var jag nöjd med.

På jobbet är det som vanligt - mkt pusslande för att allt ska gå ihop men det har varit en ganska skön vecka fast ändå lite kaosig. Redan torsdag imorn och det är en kort dag för min del, annars är det jag och en kollega till som är där från morgon till kväll känns det som.

Fick denna bilden av en kollega igår och budskapet är ju rätt viktigt. Nu väntar vi bara på att få reda på vår lön med, lärarförbundet är ju redan färdiga. Men det ser faktiskt ganska ljust ut om vi får det facket vill. Bättre än tidigare år.
Snart hoppas jag min bil kommer hem, det är så bra för han som jobbar på verkstaden där jag byter däck, han kör förbi här och byter bil med mig för att ta min bil och så byter han på den när han har tid. Kalasbra!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥