söndag 15 oktober 2023

FLYGANDE SKOR, TRÄNING OCH FÖDELSEDAG

Fy vilken härligt fartfylld runda jag sprang när Oliver tränade innebandy nu ikväll. Det känns som jag flyger fram i mina senast köpta skor, de har verkligen rätt de som recenserar träningsskor. När folk har skrivit att det är riktigt ”snabba skor” så har jag tänkt att det bara är bullshit, skorna springer ju inte av sig själva. Men tji fick jag! Mina skor kan jag bara ha när hastigheten inte ska vara långsam för jag liksom studsar fram😊 Jag kom 11km på en timme och det är länge sen! Sakta för någon och snabbt för en annan. Mitt rekord är 46,5 minuter på milen och det kommer jag aldrig klå! Jag ska inte försöka mig på att slå det heller. Jag springer för det är härligt. 
Mina Saucony tempus är grymma!!

Jag ser ju drevkedjan på älgjakten med som lite träning, där klättrar jag på hala stenar, över stock och nedfallna träd, kryper under täta granar, över kanaler och blöta myrer jag tar ju inte den lättaste vägen frivilligt. Det värsta som kan hända är att jag skulle vara under en tät grandunge stå på alla 4 och stå öga mot öga mot ett vildsvin. Men hur stor sannolikhet är det?
När svärmor och barnen varit ute och tittat på älgen som mannen sköt igår så åkte de in till Ikea museum. Vi har inte varit där innan men barnen tyckte om att vara i verkstaden. De hade målat fina teckningar och vävt.

Strax kommer mannen och Oliver hem från träningen och är det födelsedag så är det, barnen väljer middag när de fyller år. Idag har Oliver valt pizza, Tuva valde kinamat förra helgen. Så när övriga familjen äter det så tar jag annat. Idag ska jag äta flygande Jacob som vi har till rester. Det gör mig absolut ingenting!! Jag har insett att det är mycket jag inte saknar. Jag smakade en liten klunk läsk igår men det är inget jag ville ha mer av tex. Sen har jag inte ätit någon god fika på evigheter men i förmiddags kom Gissan, Olivers gudmor, och då gjorde vi chokladbollar och kladdkaka på ingredienser som jag kunde äta. Å jag åt! Kladdkaka tryckte jag i mig för det va längesen. Gott va det med😝 

2 kommentarer:

  1. Likadant för mig jag saknar inte de jag inte kan äta, var en gottegris förr men saknar det inte ett dugg. Åh va du är flitig på springa, kanon med bra skor. Grattis till Oliver.
    Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja bra skor är verkligen A och O. Jag studsar fram :)

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥