lördag 21 oktober 2023

VARFÖR SÅ DÅLIG EFTER LÄNGRE LÖPNING….

Jag hade bestämt att jag skulle springa en lite längre runda idag när Oliver blev lämnad på halloweenkalas. Men imorse när jag gick utanför dörren så hade jag ingen lust alls när det är så kallt och blåsigt! Men fan den som ger sig! Vi tog med Sune och lämnade av Oliver sen hoppade jag av 19km hemifrån och skulle springa hem. Tog en vindtät löparjacka och satte på en träningspodd, en taggad hund sen gav vi oss av.
Det kändes riktigt jäkla bra de första 15 km sen började jag sacka efter. Sista kilometern gick jag. När jag kom hem och hade vilat 5 minuter började jag må sååå dåligt! Likblek i ansiktet och va nära på att spy. Jag fattar inte varför det blir så varje gång när jag springer lite längre. Jag får ju inte dricka läsk nu men jag fick öppna en cola och ta ett par klunkar ändå. Jag höll på att ramla ihop.
Med lite mat i magen så börjar det rätta till sig men jag tror att jag får hålla mig till rundor som är max 10-12 km.
Jag som skulle vilat en stund hinner ingenting för om 9 minuter ska vi sitta i bilen… Max ska och jobba och vi ska till min kusin (där Oliver är). Tuva har varit hemma ett par dagar med feber så hon och Thea ska ha en myskväll❤️

2 kommentarer:

  1. Åh det är så äckligt och må illa. Tror du tar ut dig lite för mycket. Du är ju helt otrolig på springa, men gör det med måtta det mår du säkert bäst av. När ska du få reda på om laktos och gluten? Stackars Tuva många med virus nu, bra med en storasyster. Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag ska hålla mig till 10-12 km i fortsättningen tro jag. Men ibland vill jag ju testa mig själv på lite längre. Dom som springer maraton spyr ju ofta när de kommer i mål. Kanske samma för dom som för mig!?
      Jag har ju gjort glutentest innan och det visade inget men jag kan vara känslig mot det ändå. Ska ha kontakt med dietisten igen i november.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥