måndag 2 oktober 2023

TRÄNING, STUGHÄNG OCH VINST

Jag har precis sprungit klart mina intervaller nu när det är ridskola och Tuva har haft teori. 
I helgen var vi tre kollegor som sov i min närmsta kollegas stuga. Nere i Sandviken var vi lördag till söndag och hade det väldigt trevligt. Väldigt lugnt och skönt och roligt. Vi saknade dock en som var hemma för hon hade precis flyttat och kände sig inte klar.
Vi gick en runda och tittade på stugor och nere vid havet. Visst det är jättefint men det blåser ju typ alltid.
Dessa ciderna var väldigt goda! Lite syrliga så de ska jag köpa fler gånger men jag hade aldrig hört talas om yuzu innan.
Mannen var och jagade igår när det va premiär för Sune så jag kände att jag ville hem i tid. Väl hemma började vi greja för vi skulle sälja ena moppen som bara har stått ute i ”carporten” och jag skulle leta upp papper och fixa. Rätt som det är kommer jag på att samtidigt som köparen ska komma ska jag och Oliver vara i kyrkan för han skulle få sin bibel. Det blev lite panik i mig för det hade jag ju helt glömt bort. Men vi kom iväg och han hade många frågor om varför det hängde en gubbe i ett kors på väggen.
Nya träningsbyxor, check på den😊 Jag ”vann” de idag så de kostade noll och ingenting i frakt heller. De ska invigas så fort de kommer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥