torsdag 26 oktober 2023

MOSIG HJÄRNA, SORG OCH LITE GLÄDJE

Suck, jag är mentalt slut i huvudet. Det har varit en ganska tuff dag på jobbet, eller vecka, eller månad… Jag hoppas verkligen det redar till sig nästa vecka! Imorn har vi studiedag och ska vara i Lönsboda tillsammans med kollegorna på den förskolan. Det ska bli så himla kul för då träffar vi en som slutade hos oss i somras. En av oss 5 som fortfarande träffas tillsammans❤️ Datorn är nerpackad och ”läxan” är halvhjärtat gjord. Det där med teorin i den tjocka boken är inte min grej. Men ska vi kompetensutvecklas så gäller det ju att göra det vi ska.

Så fort vi kom hem bytte jag om och sprang 6 snabba kilometer med Sune. Han är verkligen bortskämd nu sedan Maister inte finns med oss längre. 
Det är snart en månad sedan vi tog bort honom. Många tårar och vi saknar honom allihop. Vi gick till hans grav senast idag❤️
Maister i våra hjärtan 🥰 
Något positivt idag är ju att jag norpade hem ett presentkort på Stepler så det blev ett par nya träningsbyxor igen, jag vann ju alldeles nyss ett par från Stronger som jag älskar!
Men nu är det sängen som väntar om jag ska orka sitta koncentrerad hela dagen imorn. Jag längtar redan hem till fredagsmyset😉 Sitta still i många timmar när vi inte ens brukar göra det en kvart på jobbet annars….

2 kommentarer:

  1. Sorgesamt när man måste ta bort sina vänner. Maister liknar en som vi hade som gick bort för många år sen, saknar alla de fyrtfotade vi haft. Grattis till vinsten! Ha det så bra i Lönsboda, gillar det samhället där bodde sonen med familj för många år sen. Ha en fin dag och var rädd om dig/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det blir ju några djur under ens livstid och det tråkigaste är ju att de med dör. Ahaa men då bodde de inte så långt från oss ändå. De kanske trivs bättre neråt?

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥