söndag 14 augusti 2016

VILKEN DAG!!

Hoppas ni hade en trevlig valborg! Här har snart hela dagen gått och jag hade tänkt skriva innan men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss...
Jag skulle ut och fotografera och träna lite med Oden. När vi gick och kastade soporna så såg jag grannen stappla bort till postlådan o jag tyckte inte det såg så bra ut. Så jag stannade ute o kikade fram mellan buskarna ibland och TUR va det! För hon säckade ju ihop o orkade inte gå. Sprang bort till henne och sen hämtade jag Linus för jag fick inte upp henne själv och vi fick ju inte upp henne heller. Hon skrek ju att hon hade ont o nyopererade ben. Så vi ringde hit nästa granne men sen fick vi ha hit både hemtjänst o ambulans innan hon kom upp! Hon höll sig i staketet och jag höll emot henne bakom med mitt ben så hon inte skulle trilla ihop. Sen fick de upp henne på en bår och åkte iväg med henne o nu stå vi både med hennes hus, hund o katter o vet inte hur länge. Ringde hennes son (han vi köpte huset av) o han undrade "kan ni passa hunden"... Ööööh ja, o hon kan inte va hemma själv heller så vi ska ha henne här. Tantan är 95 i år! Där kunde hon legat om jag inte sett detta... Ett par som bor i nästa hus (ett par 100m bort) såg allt - men svängde av och gick vidare!!! Nu tyckte tantan det va bra för hon ville inte ha med de att göra, tydligen tycker ingen här ute om dom. (vi har aldrig träffat dom.) Men ändå - hur kan man göra så????
Vår läxa denna veckan, i valpkursen, va att öva på ligg. Igår var våra vänner och min ena bror med familj här och vännernas dotter lärde Oden att ligga :-) Så mysigt när folk man gillar sådär mycket kommer hit och så grillas det tillsammans (killarna) och tjabbas. Småkillarna fann varandra och lekte med Max saker.
Hittade fler tulpaner ute och ser ni nosen? Han högg de sekunden efter..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥