fredag 5 augusti 2016

INPEOPLE.SE

Har ni hört talas om inpeople bemanning förut? Det hade faktiskt inte jag, men när jag kikade in på deras sida så blev jag glatt överraskad, jag hade ingen aning tex att de annonserade ut lediga jobb☺ Det fanns tex truckförare, kundtjänstmedarbetare, elmontör, CNC-operatör och försäljningschef. De har sitt huvudkontor i Växjö.

När jag gick in på inpeople sverige AB så stod det såhär;

Personallösningar utöver det vanligaVi på Inpeople är specialister på skräddarsydda lösningar inom rekrytering, uthyrning och organisationsutveckling med målsättning att hitta rätt personallösning för alla parter.

Så här berättar Frank Svensson, VD på Atea Logistics, om företagets relation med Inpeople.

- På Atea Logistics har vi haft ett nära samarbete med Inpeople sedan de startade för fem år sedan. De hjälper oss när vi ska rekrytera och just nu har vi många heltidstjänster inhyrda från dem. Ibland är det bra med ett bollplank i olika HR-frågor och då är Inpeople en bra partner. Vi har kontinuerlig kontakt och tycker att samarbetet fungerar mycket bra.

Vi på Inpeople är glada över vår långa och goda relation med Atea Logistics. Det är ett kvitto på att vi vill mer och anstränger oss hårdare, på att vi jobbar professionellt, på rätt sätt och gör rätt saker.

Vill Du läsa mer om inpeople så finns de bland annat på Facebook och inpeople i Växjö
Bilden lånade jag just från http://www.inpeople.se/

 
I samarbete med inpeople

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥