torsdag 11 augusti 2016

EN DAG PÅ BAKKEN

Detta skrev jag igår påväg hem:

Lite trötta i kropp och knopp sitter vi nu i bilen påväg hem från Bakken. Vi tog färjan över för en dagstur till Danmark. Så skön dag, ingen stress, ingen press, bara kul. Vi mötte upp svärföräldrarna och Linus syster i Helsingborg för att ta färjan över till Helsingör.
Vi stannade till vid ett köpcentra och köpte ett par flak öl och en flaska vin. Jag är rätt kräsen vad det gäller alkohol så inga utsvävningar här inte haha ;-) Men jag tog den flaskan för jag ville testa något iallafall. Det måste vara bubbligt vin annars är det sådär. Visst, jag kan dricka vanligt men jag har inte hittat något som är sådär WOW, mmmmm va gott - måste köpa igen. Nepp.
Iallafall... Sen åkte vi vidare till Bakken, köpte åkband till de som ville sen strosade vi iväg. Thea och Max va väldigt sugna på att testa allt, så fort det bara gick :-) Å visst fick de åka, det va ju därför vi va där! 
Tuva löste vi biljetter för på det hon fick åka och på onsdagar va det visst pensionärsonsdag eller vad det stod så då va alla biljetter billigare att köpa när man köpte de 1 och 1. Det hade ju inte lönat sig med åkband till en så liten ändå. Men de älskar karuseller - alla 3!!


Jag har aldrig varit på Bakken förut men jag tyckte det va riktigt trevligt :-) Det va väldigt mycket bilar på parkeringen men det märktes inget av folket inne på området. Barnen sprang och kunde åka samma karusell hur många ggr de ville utan att stå i kö. Inga köer någonstans :-)
Det kom regnskurar ibland men det va inga problem att skyla för det fanns tak lite överallt runt oss. Tuva fick låna Theas paraply och såg ut som en liten svamp.
Sen va det dags för mat och vi hamnade på ett ställe med buffé. Vi beställde in cola/öl i medium och large. Trodde ju inte i min vildaste fantasi att large va 7,5 dl cola haha. Å öl va lika stort. Vi åt glass till efterrätt och när den smälte lite grann gick den ju utmärkt att dricka :-)
Vi blev bjudna på maten - TACK för det!!
 Max träffade en kompis han känt sen förskolan så de åkte en karusell ihop :-)
En lyckad dag som avslutades med en monsterkarusell som snurrade åt alla håll, upp och ner och hit och dit. 
Vi körde strandvägen hem och jag såg mååånga fina hus och all vacker utsikt. 
På båten hem köpte jag en Martini Prosecco som jag spanat på på ditresan. Hoppas nu den är god ;-) Sen skiljdes vi åt och var och en körde hem till sitt, vi hann inte mer än utanför Helsingborg innan alla barnen sov :-) Tuva som bara sov middag 5 minuter under hela dagen (brukar sova 2h) va på strålande humör och underhöll alla. Det kommer definitivt bli mer karuseller i framtiden för den här familjen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥